Over ons

Onze kernwaarden


Persoonlijk
Zaken doen begint volgens ons met persoonlijk vertrouwen. Wij doen zaken met gevoel, passie, openheid en plezier. Wij willen ervoor zorgen dat uw wensen zoveel mogelijk worden doorgevoerd en dat u zich volledig kan concentreren op andere zaken.
Creatief:
Een belangrijk punt bij ieder evenement dat wij organiseren is het verwachtingspatroon van zowel de opdrachtgever als de gasten te overtreffen. Ieder evenement moet verrassend zijn: een onvergetelijke ervaring!
Kwaliteit:
Kwaliteit is voor ons een kernwaarde die wij hoog hebben staan. Hiermee bedoelen we dan een hoge kwaliteit van entertainment. Ook de wensen van de opdrachtgever centraal stellen en deze juist en volledig vertalen, is een belangrijk kwaliteitsdoel. Net als optimaal gastheerschap, oog voor detail en niets aan het toeval overlaten.
Betrouwbaar:
Deze kernwaarde staat in één lijn met de kernwaarde persoonlijk. Hieronder verstaan wij het nakomen van afspraken en het integer omgaan met informatie die door de opdrachtgever wordt gegeven. Maar dit geldt ook voor een heldere calculatie waarbij de klant achteraf geen verrassingen krijgt.


Onze missie:
FarmerMusic streeft ernaar zaken te doen met gevoel, passie, openheid en plezier. Wij willen ervoor zorgen dat de wensen van de klant zoveel mogelijk worden doorgevoerd en deze zorg van hen uit handen nemen. Een belangrijk punt bij ieder evenement dat wij organiseren is het verwachtingspatroon van zowel de opdrachtgever als de gasten te overtreffen. Ieder evenement moet verrassend zijn: een onvergetelijke ervaring!
Onze visie:
In onze werkwijze staan transparantie en flexibiliteit voorop. Wij werken graag als een team, niet alleen met elkaar, maar zeker ook met onze opdrachtgevers.
Onze doelstelling is om onze klanten een volledig op maat gemaakt programma aan te bieden dat aansluit bij hun behoeften en specifieke vragen, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.
Wij willen voor onze klanten een professionele en specialistische partner zijn op het gebied van allerlei soorten evenementen (klein en groot) waarbij er continu persoonlijke aandacht is.

Dit alles maakt FarmerMusic tot uw betrouwbare partner!